כ נשמח לקבל את חוות דעתכם! - דף 3 - סקס אדיר

נשמח לקבל את חוות דעתכם!

25
שלום להנהלה

לא התחברתי לפורום מס' שבועות וכעת שהתחברתי מחדש ראיתי שאייקון השור המסתובב שלי נעלםבכיבכיבכיOuch אתם יכולים בבקשה להחזיר לי אותו?
זאת מזכרת שנשארה לי מטליHeart מחיפה(שכנראה בערך 90% מהחברים כאן לא מכירים ולא באשמתם. פרשה ב-2011) שמצאה אותו עבורי ברשת והצמידה אותו אליי. אודה מאוד ובקרב לב מלוקסרStar לטיפולכם המהיר.

דבר נוסף: שמתי לב שאייקוני הדרגות כבר לא קיימים. לדוגמא - אצלי מופיעה השורה 'מדווח סקס אמין על דרך המלך'(פעמיים) במקום 2 ה-V המסתובבים שהיו שם. זאת בעיה אצלי בדפדפן או שזה בגלל תקלה טכנית/עבודות תחזוקה בפורום? או שפשוט ביטלתם את האייקונים לחלוטין בפורום?
zooz

נשמח לקבל את חוות דעתכם!

29
אני. הרבה פעמים מעוניין לחלק טלפונים, אבל אני ממש לא מחזיק פקידה בשביל הנושא הזה,
אם היה מקום שהיה ניתן להשאיר טלםונים של בחורות ורק עיי קוד היה ניתן להיכנס, היה מעולה, כך לא העה צורך לענות לכל הודעה פרטית,
בנוסף, פעם היתה אופציה לחסום הודעות ממשתמשים מסוימים והיום לא ניתן
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

נשמח לקבל את חוות דעתכם!

30
[QUOTE=סופר לה טיב] תאריך ההצטרפות הרשום שלך, מעלה סימן שאלה מנין אתה מכיר את הסיפור...
האם גמרת ונחרת כאן בעבר תחת ניק אחר???
[/QUOTE]
  1. אני מכיר את הסיפור מהפורום.
  2. אין צורך להירשם לפורום כדי לקרוא אותו.
  3. האמירה שאשתו של הארלי שמה טלי דייוידסון היתה הלצה. איני מכיר את שמם האמיתי.
  4. אם שאלתך קשורה לנאמר ע"י רוני גולן פה התשובה שאינני אוליגופול. מעבר לכך אין תגובה.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”