כ נשמח לקבל את חוות דעתכם! - דף 4 - סקס אדיר

נשמח לקבל את חוות דעתכם!

31
כוסמין,

עד שיוסיפו את האפשרות הזאת לאתר (לעלם לא) אתה יכול להעביר לפקידה שלי.

מזמן כבר ראיתי שזה מבזבז לי יותר מדי זמן לשלוף מידע מהפורום, מהמודעות, מהלבן, מהכתום, ומעוד כל מיני צבעים, לכתוב לבחורות ולתאגידים בהסוואה, לקרוא את התשובות, לתרגם את התשובות ששולחים לי בשפת הזונות, להתקשר בשביל לתאם. זה המון זמן. אז לקחתי פקידה שמנהלת את כל זה.

נשמח לקבל את חוות דעתכם!

32
צחוק

[QUOTE=חמש תלתן]כוסמין,

עד שיוסיפו את האפשרות הזאת לאתר (לעלם לא) אתה יכול להעביר לפקידה שלי.

מזמן כבר ראיתי שזה מבזבז לי יותר מדי זמן לשלוף מידע מהפורום, מהמודעות, מהלבן, מהכתום, ומעוד כל מיני צבעים, לכתוב לבחורות ולתאגידים בהסוואה, לקרוא את התשובות, לתרגם את התשובות ששולחים לי בשפת הזונות, להתקשר בשביל לתאם. זה המון זמן. אז לקחתי פקידה שמנהלת את כל זה.

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

נשמח לקבל את חוות דעתכם!

33
חבר אדמין,

מדוע לא מיושמת המדיניות למנוע מגולשים ,(חדשים מן הסתם) לכתוב הודעות בנוסח "אהלן חברים, אפשר טלפון בבקשה?"
אישית, זה לא כ"כ מפריע לי. למדתי להתעלם. אבל קצת חבל לי על אותם בחורים.
אם זו טרחה עבור אדמין / מסנן הודעות לעבור הודעה הודעה, אני בטוח שניתן למצוא טריק טכני שימנע מאותם חברה להעמיס על השרשורים (ובעיקר עבור עצמם).
משהו בנוסח: "טלפון בקש רק במסר פרטי". בטוח שזה יעשה את העבודה.

באותו עניין: גם אני חטאתי לאחרנה ומסרתי בשרשור הגלוי לא טלפון אך קישור לאתר מתחרה.
למרות דעתי האישית, איני מתכוון להמרות כללים.
אלא שהכללים די מעורפלים.
אני ממליץ לנסח כללים ברורים וחד משמעיים בנוגע להפנייה לאתרים מתחרים וגם בנוגע למספרי טלפון חלקיים, כמו: 054****373 וכדומה.

בברכה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”