כ אזהרה חמורה מאד ! לנה מהאתר הכתום . - דף 2 - סקס אדיר

אזהרה חמורה מאד ! לנה מהאתר הכתום .

11
[QUOTE=Manich_man]מפרסמת גם כאן

http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=16870
[/QUOTE]

זו שמתפרסמת פה כבר בארץ תקופה ארוכה. היתה בחיפה, בתל אביב ונראה לי גם ךתקופה קצרה בירושלים. לפי התמונות יש לה גוף פצצה אבל היא מבואסת מהחיים ונשמעת לי כמו נפילה יקרה (ביקשה 600 בזמנו ולא מוכנה לגמירה בפה. אז ויתרתי)

זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

13
אח שלי כול הכבוד לך שלא ניכנעת לאפס הזאת... תמשיך להעיר את המודעות לזבל כזאת יש לה מזל רק שלא פגשה מישו קצת יותר קרימנל מימך.... תמשיך וכול יום תיכתוב משו שהפוסט הזה יעלה.. שידעו לא ללכת אליה....היא לא זונה ולא נערה ליווי ולא נותנת שירות היא נוכלת שמנסה לעקוץ פשוט.. אז שתעקוץ דבורים לא בחורים שרק רוצים להנות ...
חי את החיים ...

14
[QUOTE=idi]אח שלי כול הכבוד לך שלא ניכנעת לאפס הזאת... תמשיך להעיר את המודעות לזבל כזאת יש לה מזל רק שלא פגשה מישו קצת יותר קרימנל מימך.... תמשיך וכול יום תיכתוב משו שהפוסט הזה יעלה.. שידעו לא ללכת אליה....היא לא זונה ולא נערה ליווי ולא נותנת שירות היא נוכלת שמנסה לעקוץ פשוט.. אז שתעקוץ דבורים לא בחורים שרק רוצים להנות ...[/QUOTE]

מה היה עושה לה מישהו יותר קרימינל ממנו?

16
לפני כמה שבועות נתקלתי בפירסום שלה באתר הלבן שבקושי מתפקד בזמן האחרון אך אם זריזים ועקביים עדיין אפשר לצוד שם מודעות שהאדמין שם עוד לא הספיק למחוק קריצה , אותו מספר פלא' כמו בפירסום פה באתר רק נגמר ב-771 (כמה סימים עם מספרים עוקבים אז כנראה יש עוד מספרים עוקבים), התכתבתי איתה בוואטסאפ ואז (בדיעבד מסתבר שלמזלי) שמתי לב שיש פידבקים ממש גרועים עליה באתר הוורוד ולא הלכתי על זה, מאז היא הספיקה למחוק את הפירסום שם.
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”