עם יד על הלב.... התגעגעתי
לירז פשוט המאהבת המושלמת......
אין מילים בפי להביע את גודל הנאתי ותדהמתי מהנערה החושנית הכוסית והפצצה הזו..(אפילו שאני כבר קבוע)
נערונת בת 19 מרוקאית
סקסית יפיופה,רזה 163 שיער שחור מעוצב עניים חתוליות וחיוך מקסים ושובר לבבות....כל ההסברים מיותרים
http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&Adverti seID=3168
לירז הייתה חסרה באזור..
לאחר בירור קצר...אמרה שטיילה קצת באיטליה
מגיע לה......
אח..אח... איזו קבלת פנים רומנטית ואיזו לשון חמימה ורטובה.......
לירז היא פשוט בחורה רעננה ,לא שחוקה ולא ממוסחרת ועושה את מה שהיא עושה מתוך חיבה יתרה למין טוב שמתבטא מצויין בביצועיה המעולים....
לאחר מקלחת משותפת ניגשנו ל"חדר המבצעים"
לירז מחכה לי בתחתון ברזילאי וגופיה צהובה סקסית,החיוך הכובש על שפתיה.. הגוף החטוב והחזה הנערי הקפיצו לי את סף החרמנות ואת לחץ הדם
החושניות שלירז מפנה אליי ומתנשקת איתי בלהט (כאילו אני חבר שלה)
אני תולש מעליה את החזיה,חופן את שדיה הנעריים והבתוליים..ומתחיל ללקק סביב כפתורי פיטמותיה,לירז עוצמת עניים וזורקת את ראשה לאחור תוך הבלטת שדיה כלפיי ופליטת גניחות שמטריפות אותי...
אני ממשיך ללטף אותה ויורד למטה מסיט קלות את התחתון ומחדיר אצבע למקדש אהבתה הרטוב....
אני חש את תגובתה המיידית והסוערת שמתבטאת בתנועות אגן עולות ויורדות ופליטת אנחות תאווה תוך כדי הצמדת ראשי לפטמותיה הורדרדים.. אני מגביר את קצב העיסוי והליקוק המקומי..לירז ממש התפרקה לי בידיים עם חיוך של אושר מרוח על שפתיה
2 דקות רגיעה
אני שוכב על גבי..והילדונת עובדת על שפתיי בנשיקות צרפתיות חושניות ולוהטות וליקוק גופי ביסודיות..ליקוקים מטרפים,גופה הסקסי נמרח עליי כמו מאהבת פרטית ואמיתית,גופי רוטט.. ויורדת עם לשונה... למטה בליקוק עדין,מלקקת את הבצים ועולה לכיוון השרביט בתנועת לשון סיבובית ושוב יורדת לבצים..ויורדת עוד למטה..ומלקקת בתאווה סביב החור האחורי- רימינג מקצועי ויסודי,עם החדרת לשון לתוכי (טירוף חושים) כמעט גמרתי לבד.... ומיד שיניתי פוזה
לירז נשכבה על המיטה משחקת באצבעה עם כפתור הקסם הלוהט שלה..ונאנחה בשקט
אני בשיא חרמנותי עומד להתפוצץ,חודר אליה בתנוחה מיסיונרית תנועה חדה ומהירה ומוציא מלירז אנחת הנאה /צעקה, לירז מרימה את רגליה מאחרי גבי ודוחפת את עצמה כאילו מבקשת שאקרע אותה,אני הולם בה בפראות וללא הפסקה.....
לירז הודפת אותי מעליה..אני נשכב על הגב ... מורידה לי את הגומי ומוצצת מציצת עומק עד גרונה...אני מגביה את אגני ומזיין לה את הפה כשאני אוחז בראשה וכמעט יורה את מטעני אל תוך גרונה
לירז מלבישה לי גומי עם פיה מרטיבה אותו ברוקה...ובתנועה אחת חודרת בישיבה על השרביט ועולה ויורדת בטירוף...במקביל אני ממזמז את שדיה ומחדיר אצבע חצופה לחריצה הצר והבתולי(כדבריה)שגרם ללירז לאבד את שיווי משקלה לרגע...נשכבה לצידי מחוייכת ומצחקקת...
קמתי מהמיטה ולירז מיד נעמדה על ארבע כ"כלבה מיוחמת" מבליטה לעברי את ישבנה הצעיר...(תמונה מחרמנת מאוד) הנחתי רגל על המיטה מכוון את שרביטי לגן עדן הקסום שלה..חודר לאט ומגביר את הקצב ומפמפם אותה בטירוף תוך שיתוף פעולה מדהים של הזזת אגן נמרצת מיצדה ..(כאלו היא משלמת לי ממש)... חודר בעצמה ומתפוצץ בתוכה ומשחרר את זרימתי באקסטזה ונשכב על המיטה...לירז לא נחה ... מורידה את הגומי ומעניקה לי מציצה עמוקה תוף שאיבה ובליעה של הזרע שנשאר.....
שורה תחתונה:
אין על לירז!
היא פשוט המאהבת המושלמת !!!!
Roko2009-8-17 16:52:29