בשנתיים האחרונות מתוקף עבודתי יצא לי להסתובב המון בעולם,
ברלין, פראג, לאס ווגס, יפן, קוריאה ועוד - לצערי לא יצא לי לדווח הרבה.
אני מקווה עכשיו לפתוח רצף דיווחים מהעולם.
אתחיל בסיאול בדרום קוריאה שלא היו עליה הרבה דיווחים כאן.
לסיאול אגב טסתי דרך מוסקבה עם אירופלוט - היה נהדר במוסקבה אבל זה כבר דיווח אחר.
סיאול לצערי הייתה מאוד מאכזבת. הייתי במלון באזור גנגנם Gangnam שהוא רובע עשיר ורובע עסקים למרות שיש בו הרבה ברים ומועדונים. אבל כמו בכל אסיה, לא מדברים אנגלית טוב, וקשה לתקשר והמקומות הם בעיקר למקומיים.
ניסיתי כמה מאסג'ים באזור שנראו די מבטיחים. לצערי הם היו רק מאסג'ים בלי happy ending.
אחר כך ניסיתי כמה אתרים בחיפוש בגוגל וכמה אתרים שמבטיחים Seoul אין לקדם אתריםs. עברתי על תמונות הבנות, חיפשתי קוריאניות. אם אני כבר בקוריאה. חלקן מפרסמות כעצמאיות וחלקן דרך Agency. תמונות של בחורות קוריאניות חמודות כמן Kpop.
לצערי, אכזבה גדולה. בשלושת המקרים שהזמנתי גם מסוכנות וגם כאלו שהן עצמאיות שהתבררו אחר כך כסוכנות בעצם, לא הגיעו למלון הבחורות שבתמונות. בפעם הראשונה הגיעה אחת שנראתה סביר, אבל שמנמנה, ובפעם השניה שהלכתי על יקר יותר, הגיעה אחת שונה לחלוטין מהתמנות, לא מדברת אנגלית וממש קטנה ומכוערת. שלחתי אותה חזרה ונתתי כסף למונית חזרה לפחות כי לא רציתי בעיות.
גם אלו שזיינתי זה לא היה זיון מטורף PSE אן GFE - די משעמם, ויש להן שיערות בכוס.
המחירים הם 240,000 וון שזה בערך 210 דולר לשעה לבחורה שתגיע למלון. ושוב, אכזבה. מציגות את עצמן כעצמאיות, ומתכתבות באנגלית לא רעה, ובסוף מגיעה מישהי אחרת.
שימו לב שבקוריאה וואטסאפ לא נפוץ כל כך ולרוב הקוריאניות אין. בדרך כלל יש Kakao Talk או Line שהן האפליקציות די נפוצות ביפן, קוריאה וסין לתקשורת.
הייתה אופציה אחרת, סוכנות שנראתה אמינה שאוספת אותך מהמלון, לשעתיים ומחזירה אותך, מקוםפ לבחור בין 50 ל - 100 בנות לפי ההבטחה, ואז שעה קריוקי עם שתי מציצות, אוכל ושתיה, ואחר כך שעה במלון שלהם. כל זה ב - 500 דולר בערך. החלטתי לוותר, אבל אולי שווה.
משהו נוסף שיש בקוריאה זה הרבה זרות, רוסיות, וקולומביאניות בעיקר שבאות לעבוד. המחירים שהן מתחילות איתם הם יותר גבוהים, 400 דולר לשעה אבל אחרי התמקחות אפשר לרדת למחיר של קוריאנית ב - 200 דולר לשעה או קצת יותר. הזמנתי אחת קולומביאנית, אני דובר ספרדית. הייתה חמודה, אבל לא שווה את המחיר הגבוהה לעומת ארצות אחרות.
שמעתי שבאזור Itaewon בסיאול יש יותר מבחר, יותר זרים, מחירים קצת יותר נמוכים, אבל לצערי לא יצא לי לבקר כי לא היה לי זמן, אז רק הזמנתי למלון. מומלץ גם הבר JJ ב - Grand Hilton Hotel שמסתובבות בו נערות עובדות.
הקיצר, יקר, ולא שווה את המחיר, תמונות מזוייפות.
מזלי שעברתי דרך מוסקבה גם בהלוך וגם בחזור. שם היה מצויין.
דוס 3.3.