אז כפי שמי שקצת משוטט באתרים מזהה לא מעט טראנסיות שמגיעות לשיראל לבלות וגם לעבוד.
רובן ידרשו מחירים הזויים של 2000 ש"ח או 3000 ש"ח ויציעו גם בסוף שאם זה לא בתקציב שתתנו הצעה.
שלא תטעו אין שום בעיה לפגוש אותן ב400-600 ש"ח אל תהיו פראיירים
אבל רובן מאד גבריות בפנים והתמונות זה פוטושופ מטורף, רובן מה לעשות עם חבריקו קטן, אל תצפו למשהו
המלצה אישית תחפשו מקומיות ותתחברו אליהן אחרי 2-3 ביקורים תקבלו אחלה של יחס.
Re: תיירות טראנסיות בישראל לקרוא טוב טוב
2יכול להמליץ על מקומיות?ALONKOL כתב: 03 נובמבר 2022, 15:45 אז כפי שמי שקצת משוטט באתרים מזהה לא מעט טראנסיות שמגיעות לשיראל לבלות וגם לעבוד.
רובן ידרשו מחירים הזויים של 2000 ש"ח או 3000 ש"ח ויציעו גם בסוף שאם זה לא בתקציב שתתנו הצעה.
שלא תטעו אין שום בעיה לפגוש אותן ב400-600 ש"ח אל תהיו פראיירים
אבל רובן מאד גבריות בפנים והתמונות זה פוטושופ מטורף, רובן מה לעשות עם חבריקו קטן, אל תצפו למשהו
המלצה אישית תחפשו מקומיות ותתחברו אליהן אחרי 2-3 ביקורים תקבלו אחלה של יחס.
3הייתי לפני חודש אצל טראנסית תיירת, דווקא נתנה אחלה שירות, הרבה יותר מהישראליות המנוולות.
יש לי ישראלית קבועה שאני הולך אליה כבר הרבה שנים ונותנת אחלה שירות, אבל זה נדיר, השאר כולירות.
יש לי ישראלית קבועה שאני הולך אליה כבר הרבה שנים ונותנת אחלה שירות, אבל זה נדיר, השאר כולירות.
5שני?אבויה2 כתב: 07 נובמבר 2022, 00:14 הייתי לפני חודש אצל טראנסית תיירת, דווקא נתנה אחלה שירות, הרבה יותר מהישראליות המנוולות.
6באיזו ישראלית מדובר?אבויה2 כתב: 07 נובמבר 2022, 00:14 הייתי לפני חודש אצל טראנסית תיירת, דווקא נתנה אחלה שירות, הרבה יותר מהישראליות המנוולות.