כ איזה מועדון מומלץ - סקס אדיר

איזה מועדון מומלץ

4

ל - blover69

הייתי במועדון הפוסיקאט בפעם האחרונה לפני כשנה וחצי+. אכן המועדון המומלץ ביותר. במיוחד מבחינת מראה הבנות במקום. בגדול, הן יותר כוסיות מהבנות שבמועדון הבורסה , וה - גו גו גירלז.

בבייבי דולס לא הייתי. מדיווחים שקראתי פה ושם, הוא די מעפן. יותר פוזה ומקום מושקע ובומבסטי, ופחות איכות מבחינת הבנות והשירות שניתן במקום. אבל שוב, אני עצמי לא הייתי שם ואני בעיקר מסתמך על דיווחים שקראתי מהחברים כאן שבאו בשעריו.

את מועדון הפוסיקאט אני מבין שאתה מכיר היטב. לגבי מועדון הבורסה: אישית - הייתי שם פעם אחת ויותר לא אחזור כנראה. לא שווה הרבה לדעתי. למרות שהביקור היחיד שלי היה מזמן. תוכל לקרוא דיווח שלי עליו מביקור לפני כשנתיים וחצי+(לא יודע איך זה שם היום) בשרשור הזה:

נושא חם ללא תגובות חדשות פיפ שואו אישי במועדון הבורסה בצהריים?

עכשיו, לגבי המועדון השלישי , ה- גו גו גירלז(go go girls):

זה לינק לאתר החדש והדי מושקע שלהם:

http://www.gogogirls.co.il/

הייתי שם פעמיים. פעם אחת אחרי בצהריים, ופעם בערב. פעם אחרונה לפני כ- 11 חודשים בערך. ממוקם באלנבי 35. פתוח משעות אחרי הצהריים.

בפרסומת באתר שלהם כותבים כניסה חינם בשעות אחרי הצהריים עד הערב, אבל זה חארטה! הכניסה אומנם חינם, אבל השומר אומר לך במפורש עוד בטרם נכנסת:"משקה ראשון 30 ש"ח"(אם אני זוכר טוב... אולי 50 ש"ח...)

בקיצור, המירו את כרטיס הכניסה במשקה שאתה חייב להזמין... נו, תחמנים מסריחים... מה לעשות... לא הופתעתי האמת. זה טריק די ידוע. ישנם עוד מועדונים שמשתמשים בו לדעתי.

בערב: 80 ש"ח כניסה. אם זכור לי טוב - שתייה ראשונה חינם, אבל המלצרית/מארחת(לא יודע איך לקרוא לה בדיוק) הקרצייה מבקשת/מתעקשת - כרגיל - טיפ... על כך בהמשך.

אוקיי, למועדון עצמו: קטן יותר מהבורסה הגדול והבומבסטי, וגם מהפוסיקאט, אבל עם זאת מושקע ויפה. שתי קומות.

בקומה הראשונה יושבים כולם על ספות ארוכות שמסודרות במעין ריבועים כאלה, וממול נמצאת הבמה. מול הבמה - בצד השני של המועדון - נמצא הבר. כשאתה נכנס בערב, המלצרית/מארחת(תקרא לזה איך שאתה רוצה) מכוונת/מסדרת לך מקום בד"כ, דואגת להביא שתייה, וכמובן - מבקשת טיפ על כל זה...

בקומה השנייה זו מין קומת וי.איי.פי כזאת... משקיפים מלמעלה על הבמה, והכל מסביב יותר שקט וסולידי מלמטה. יש לקומה זו עוד ייעוד כפי שיפורט בהמשך.

לגבי הבנות: כשאני הייתי שם - רובן היו רוסיות, ניראות טוב. לא באותה רמה כמו הפוסיקאט, אבל עדיין בסדר גמור. לא מעט פצצות יש לציין. היו גם ישראליות, אך מעטות. למיטב זכרוני כ- 12-15 בנות היו שם במשמרת ערב. רובן יכולות להיכנס להגדרה של כוסיות, ואחדות אף כוסיות על. בכללי - מבחינת הבנות - אכן מקום ברמה טובה. שוב - לא פצצות כמו בפוסיקאט, אבל עדיין רובן ניראות טוב, ואפילו טוב מאוד.

לגבי השירות: כמו שאמרתי - בערב ישנה מלצרית/מארחת(עדיין אני לא סגור על איך לקרוא לה בדיוק) שדואגת לך כשאתה נכנס. לאפ דאנס של כ- 5 ד' עולה 20 ש"ח.

אם תרצה יותר פרטיות אפשר לעלות לקומה למעלה(קומת ה -וי.איי.פי) ושם היא תעשה לך אותו לאפ דאנס, אולי קצת יותר זמן, רק שהמקום שקט וסולידי קצת יותר, וכל זה יעלה 50 ש"ח. תעשה את שיקולך, אבל לדעתי(וניסיתי את האופציה הזאת) - לא שווה.

ליברליות הבנות: כמו בכל מועדון חשפנות אחר - לכל אחת מדיניות משלה בנושא. אלו שאני לקחתי לא ממש היו ליברליות, ולא זרמו ליותר מנגיעות ונשיקות קטנות+ליקוקים פה ושם בגוף. לא איפשרו הכנסת יד לתחתון, בטח שלא אצבעות בכוס ו/או בתחת, ולא זרמו לצרפתיות. בכללי - לא ממש ליברליות, אבל יכול להיות שגם בעל הבית לא מאפשר להן לעשות כאלה דברים. כבר כתבתי על כך בעבר - שמלבד זאת שלכל אחת מדיניות משלה בנושא, גם לכל מועדון מדיניות משלו בנושא. אני הייתי בעבר במועדונים בזמנים אחרים(מזמןןןןן.....) שהבנות זרמו איתי ליותר(לפעמים הרבה יותר), אך זה לא הנושא בו אנו דנים כעת, וגם כך זה כבר נחלת העבר ולא רלוונטי לעכשיו.

חדרים פרטיים: ישנם במקום. בקומה הראשונה. כמובן שלא כל אחת נכנסת. זאתי שהציעה לי(מיוזמתה) להיכנס רצתה 300 ש"ח. בתמורה למציצה והרפייה בעירום מלא. מניסיון עבר - בחדרים הפרטיים כמעט הכל יכול לקרות... כמעט... גם כאן - כמו עניין הלאפ דאנס - זה תלוי מאוד בבחורה. אני אישית לא נכנסתי שם לחדרים בפעמיים שהייתי.

לסיכום: כל אחד כמובן יעשה את שיקוליו בהתאם לציפיותיו וליכולותיו הכלכליות, אבל המועדון די נחמד בכללי. לא משהו מאלף/יוצא דופן, אבל בסדר.

משהו אישי מאחד מביקוריי במקום: הייתה שם חשפנית פ-צ-צ-ת ע-ל! פשוט מהממת!!! ישראלית שחומה וגבוהה. בערך 1.75 מ', אולי אפילו יותר, שיער שחור ארוך וגולש, מבנה גוף בעל פרופורציות מעולות! חטוב עם טיפונת בשר במקומות הנכונים. ממש כוסית על. לא התאפקתי והזמנתי אותה לעלות איתי למעלה לקומת הוי.איי.פי לריקוד קצת יותר אורך ובאווירה יותר שקטה תמורת 50 ש"ח(כמו שציינתי קודם בהקשר לסוגי הלאפ דאנסים במקום הזה). שמה(המקצועי) היה סאם.

שתבין - לאפ דאנס לא מזיז לי בד"כ. הבחורה קצת נמרחת עליי... סבבה. לא יותר מזה. נחמד. נדיר מאוד שאני נדלק מלאפ דאנס. כמעט ולא קרה לי. פעמים בודדות מאוד. אבל כשהכוסית הזאת התפתלה עליי כנחש - פשוט לא התאפקתי והכנסתי לה ידיים לתוך התחתון. היא הוציאה אותן באלגנטיות, אבל אני - מרוב חרמנות - המשכתי עוד איזה 3-4 פעמים לדחוף לה ידיים לשם(פשוט חירמנה אותי אש!וזה נדיר מאוד אצלי שמדובר בלאפ דאנס), עד שהיא טיפה התעצבנה, אבל הרגעתי אותה בחיוכים וצחוקים. לא התאפקתי ורציתי להיכנס איתה לחדר. רצתה 300 ש"ח. שאלתי מה בתפריט ומה היא עונה?

"אני רוקדת ערומה בשבילך ואתה יושב ומסתכל"אינעל ראב ראבק!!! אני - מרוב הלם על החוצפה/ניסיון לשוד הזה - שואל אותה אם זה הכל? רק ריקוד? בלי שום תוספת? מציצה? הרפייה? ענתה שהיא לא עושה דברים כאלה. רק רוקדת בשבילי בפרטיות.... כמו שאמרתי קודם - בחדרים הפרטיים הכל יכול לקרות, אבל האינסטינקטים שלי אמרו לי(ואני תמיד סומך עליהם) שלא ייצא ממנה הרבה. במשך כל הלאפ דאנס נסיתי לגרום לה לזרום יותר בדיבור ובתנועות(שהיו מגרות וחושניות מאוד גם בלי זה) אבל היא נפתחה רק במעט. לדעתי היא פשוט מודעת היטב למראה הפצצתי שלה, ומבינה שזה מספיק כדי למשוך לקוחות. החלטתי שעם כל הכבוד להיותה כוסית על - אני לא מוכן לשלם 300 ש"ח רק כדי לראות אותה מענטזת לי ערומה בפרטיות!!! יש גבול לשודים האלה!!! שלחתי אותה קיבינימאט וירדתי חזרה למטה...

מעניין אם התחמנית השודדת הזאת עדיין עובדת(ומנסה לשדוד לקוחות).... האמת שמהלאפ דאנס שלה נהניתי, אבל כניסה איתה לחדר בשיקול של עלות מול תמורה פשוט לא מתקבלת על הדעת לטעמי, ולכן ויתרתי.

מקווה שעזרתי. שבוע טוב.

לקסר2009-9-14 0:31:16
zooz

Re: איזה מועדון מומלץ

7
מקווה שעזרתי. שבוע טוב.לקסר2009-9-14 0:31:16
[/quote]

לקסר: פירוט נהדר ! תודה.
ושאלות: 1.איפה מתבצע הלפדאנס של קומת הקרקע- בלי פרטיות מול כולם ? 2.האם בלפדאנס בקומה ראשונה הן בהכרח ערומות ? ולפחות ניתן תמיד ללטף להן את החזה ?
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”