כ שרי חזה ענק - סקס אדיר

שרי חזה ענק

1
היי חברה אני שרי בת 20+
מארחת בדירה פרטית ודסקרטית באזור רמת גן.
אני עושה בודי מסאג' ותוספות... באווירה כיפית ומפנקת.
קצת על עצמי אני בחורה עסיסית עם חזה ממש ענק (טריפלD למבינים:)
אם אתה גבר שאוהב נשים עסיסיות עם חזה גדול אין ספק שתצא מרוצה!!!
אני מארחת בימים ב'-ה' בין השעות 11:00-19:00
אפשר לצלצל ולתאם מראש-
0522526800
אם אני לא עונה אני לא פנויה לא להתייאש:)

(קובעת בבוקר בין 9:00 ל10:00 בבוקר לאותו יום. לא עונה לחסוי)

תמונות אמיתיות!!!

שרי חזה ענק

3
אז זהו - שרי חזרה לפורום ואני היום חזרתי לבקר אותה אחרי הרבה זמן בלי אף ביקור אצל אף אחת.
לחובבי הז'אנר של בנות מלאות ולחובבי השדיים - אין כרגע מי שיכולה לנצח אותה.
בחורונת מתוקה מאוד ,לבבית אם חזה שאתה פשוט לא מסוגל להפסיק להסתכל ולשלוח ידיים ואתה רק רוצה להיות תקוע בתוכו עם הפנים או הזין ויש מקום לשניהם ביד רחבה.

עשינו הכל מהכל ,כן - גם קצת עיסוי ,אבל בעיקר כל השארקריצה
לחובבי העיסוי והבודי - מקצועית עם כוח בידיים , אבל עוד הרבה יותר מקצועית באקסטרות שהיא מציעה בתפריט המגוון שלה.
(שמתגלה רק בביקור - לא בטלפון)

בקיצור ,כמו שהוותיקים יודעים - אני מכור מזמן ולעניות דעתי - כל חבר מכובד בפורום שטרם עבר את החוויה ,חייב את זה לעצמו . שרי היא זן בפני עצמה שהולך ונכחד בקרב הנערות הישראליות החביבות על כולנו בפורום.

זהו . תבלו ותשתפו את החוויות - זה הכי חשוב לשמור את הפורום המדהים שלנו בחיים.

שרי חזה ענק

4
לצערי, השרשור הקודם בו שיתפתי את החוויה שלי עם שרי נמחק, אז רק אזכיר אותו כאן בקצרה ואגיד שהחזה שלה הוא פלא עולם בגודל שקשה למצוא אפילו בקרב מיטב כוכבות הפורנו השופעות. במהלך הבילוי במחיצתה גיליתי שלחזה מפלצתי יש חיסרון מינורי שבא לידי ביטוי בקושי להחזיק בתוכו את הזין כשהיא שוכבת על הגב. מרוב גודל קשה להחזיק את החזה שלה בידיים כדי לשמור את הזין עטוף בתוכו. עם זאת, הגודל המפלצתי הבטיח לי הסקס הכי טוב שהיה לי אי פעם, ואני מקווה במהרה לקפוץ לבקר שוב בארץ כדי להנות מפלא העולם שלה.

שרי חזה ענק

7
[QUOTE=Feeting]מה המחיר ולכמה זמן?
עושה ביזאר קל?
[/QUOTE]

אם הכוונה להשתנות - אז לא (עד כמה שאני יודע)

וחוץ מזה - אני לא מצליח לשלוח הודעה בפרטי , אז למי ששאל - היא מוצצת חשוף ואפשר לגמור בפה.
כמה זה עולה - זה כבר תדע שתיפגשו כנראה

שרי חזה ענק

8
שרי יקרה,
לא מצליח לשלוח הודעה פרטית אז כותב כאן:
מזה זמן רב אני מפנטז על פגישה איתך אך לצערי עובד בבקרים...
אשמח לתאם איתך מראש יום-יומיים לפני על מנת שאוכל להיערך בהתאם... אפשרי? תודה מראש!
שלח תגובה

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”