פופינס השופטת עושה טובה לעורך דין אוינק אוינק ומקבלת תמורת זה שקש סוער בכל הפוזות!
שלום חברים יקרים אני מר חוי ואני מאהב של גברת פופינס
יום אחד פופינס הגיעה אליי כדי לעשות זיון מטורף בכל הפוזות! פופינס היא שרלילקה גדולה ולא מפספסת הזדמנות להתפרע עם החוי הגדול והקשיח שלי
אחרי שליקקתי לפופינס את התחת והיא מצצה לי את הזין כמו חולת זין אמיתית היא רצתה שאני אזיין אותה.
"לא אני לא מרשה לך לטפטף מיצי כוס על הכיסוי מיטה המדהים שלי!" אמרתי לה
"רק רגע אני כבר חוזרת..." אמרה פופינס ורצה לחנות לעשות קניות כשהיא אומרת לעצמה: "אני צריכה לקנות PROSTINKA כדי לקבל בחורים מהמאהב שלי מר חוי!"
כעבור כמה דקות פופינס חזרה ושמעתי טוק טוק בדלת שלי.
לא פתחתי לפופינס את הדלת וצעקתי לה מעבר לדלת: "אני כבר עם מישהי אחרת את מפריעה לנו תבואי יותר מאוחר!"
פופינס התעצבנה וזרקה את ה PROSTINKA בדלת שלי והלכה!
אחרי שלא קיבלה שקש ממר חוי פופינס הייתה חמה רצח וצלצלה לעורך דין אוינק אוינק שהיא יכולה לעשות לו טובה ולקבל תמורת זה שקש סוער!
אהלן זונות שלי נהניתם מהפתיחה של מר חוי? לימדתי אותו טוב טוב את רזי הדיווח
היתי בדרך ללשכה כשלפתע שמעתי את הטלפון מצלצל...
פופינס: "אני רוצה לראות את הגדול פלוס שלך, אודיע לך כשאגיע לבית המשפט כדי שנדבר"
אוינק אוינק: "מאה אחוז"
פופינס: "מצוין אני בדרך לבית המשפט"
אוינק אוינק: "גם אנחנו, אני והגדול פלוס שלי"
פופינס: "אני בלשכה היכן אתם?"
אוינק אוינק: "אנחנו ליד הלשכה אבל גברת פיזדה (נציגת מפרקי הישבנים) והצוות שלה הגיעו ומסתובבים באולם הראשי, אני מעדיף לא להסתכן בפירוק ישבן"
פופינס: "ובצדק הישבן שלך יקר, נמתין"
אוינק אוינק: "סבבה לפחות הבשורות הנחמדות שמר חוי ומר ג'ירפה ישוחררו בתנאים מחר, תיראי מופתעת"
פופינס: "אני מתחילה לעבוד על הבעה הולמת של הפתעה מוחלטת, כמו ההבעה שהייתה לי כשראיתי לראשונה את הגדול פלוס שלך!"
אני והגדול פלוס שלי הגענו בשלום ללשכה ונכנסנו למשרד שלי. כעבור כמה דקות פופינס נכנסה למשרד כשכולה נוטפת מחרמנות! התמזמזנו בטירוף ובמהרה פופינס נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה! צללתי בין רגליה החטובות והתחלתי לענג את הפיזדה הורודה שלה עם לשוני השובבה!
פופינס לא נשארה אדישה וגנחה: "אתה אדם דגול! אתה על הסוס! זה באמת יפה! וואוו! תמשיך כך! יוצא דופן! (ליקקתי את שני החורצ'יקים שלה בו זמנית! )"
אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!"
אתה כ"כ sexualn4ik אני כ"כ אוהבת לקבל ממך בחורים את הגדול פלוס שלך!" שרה פופינס
"אוחחח אני כזה שרלילן אני כל יום מבלה עם בחורה אחרת! אפילו לפעמים עם כמה בחורות שונות באותו יום!" שרתי
פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי כשהיא עם פניה אליי לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו שובב של עורך דין שרלילן ושל שופטת שרלילקה וזה היה נפלא!
פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי
זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את השופטת החרמנית באוויר. העפתי אותה באוויר מול המראה והתמוגגתי מישבנה המדהים שמחא כפיים סוערות!
התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית!
העפתי את פופינס בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה!"
"קדימה תקרע לי ת'צורה אני הזונה שלך תדפוק אותי עד שאני צועקת הצילו!" צעקה פופינס
"קדימה TZIPO4KA שלי תני לי קונטרות מעולות אני כ"כ אוהב להשחיל אותך ב PISI4KA שלך!" שרתי
פופינס קמה ונשענה על האופניים. השחלתי את חזיריק הקשיח לכוס הלוהט שלה וזימברתי אותה עמוק וחזק בעמידה!
"הוווו יסססס יש לך חזיריק קשיח מדהים אני אוהבת לשחק איתו במשחקים שובבים!" שרה פופינס
"שרלילקה שלי אני רוצה להשתעשע עם הפוסי שלך אוחחחח הוא כ"כ חם ורטוב!" שרתי
"אני כזאת חולת זין! אני חייבת זין לארוחת בוקר לארוחת צהריים ולארוחת ערב!" שרה פופינס
"הוווו יססססס את אומנם לא בחורה להכיר להורים אבל את אחלה זנזונת לפרק אותה במיטה בכל הפוזות בשקש סוער!" שרתי
פופינס נהייתה כבר ממש רעבה אז היא ממש רצתה לטעום את הזרע הטעים שלי!