כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 79 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

781

פופינס השופטת עושה טובה לעורך דין אוינק אוינק ומקבלת תמורת זה שקש סוער בכל הפוזות! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים אני מר חוי ואני מאהב של גברת פופינס חיוך גדול

יום אחד פופינס הגיעה אליי כדי לעשות זיון מטורף בכל הפוזות! פופינס היא שרלילקה גדולה ולא מפספסת הזדמנות להתפרע עם החוי הגדול והקשיח שלי Cool

אחרי שליקקתי לפופינס את התחת והיא מצצה לי את הזין כמו חולת זין אמיתית היא רצתה שאני אזיין אותה.

"לא אני לא מרשה לך לטפטף מיצי כוס על הכיסוי מיטה המדהים שלי!" אמרתי לה צחוק

"רק רגע אני כבר חוזרת..." אמרה פופינס ורצה לחנות לעשות קניות כשהיא אומרת לעצמה: "אני צריכה לקנות PROSTINKA כדי לקבל בחורים מהמאהב שלי מר חוי!" צחוק

כעבור כמה דקות פופינס חזרה ושמעתי טוק טוק בדלת שלי.

לא פתחתי לפופינס את הדלת וצעקתי לה מעבר לדלת: "אני כבר עם מישהי אחרת את מפריעה לנו תבואי יותר מאוחר!" צחוקצחוקצחוק
פופינס התעצבנה וזרקה את ה PROSTINKA בדלת שלי והלכה! צחוק

אחרי שלא קיבלה שקש ממר חוי פופינס הייתה חמה רצח וצלצלה לעורך דין אוינק אוינק שהיא יכולה לעשות לו טובה ולקבל תמורת זה שקש סוער! קריצה

אהלן זונות שלי נהניתם מהפתיחה של מר חוי? לימדתי אותו טוב טוב את רזי הדיווח צחוק

היתי בדרך ללשכה כשלפתע שמעתי את הטלפון מצלצל...

"שלום אוינק אוינק מדברת השופטת פופינס" אמרה פופינס.

"שלום לך יקירתי איך אני יכול לעזור?" שאלתי אותה.

פופינס: "אני רוצה לראות את הגדול פלוס שלך, אודיע לך כשאגיע לבית המשפט כדי שנדבר"
אוינק אוינק: "מאה אחוז" חיוך גדול

פופינס: "מצוין אני בדרך לבית המשפט"
אוינק אוינק: "גם אנחנו, אני והגדול פלוס שלי" קריצה

כעבור כמה דקות...

פופינס: "אני בלשכה היכן אתם?"
אוינק אוינק: "אנחנו ליד הלשכה אבל גברת פיזדה (נציגת מפרקי הישבנים) והצוות שלה הגיעו ומסתובבים באולם הראשי, אני מעדיף לא להסתכן בפירוק ישבן" צחוק
פופינס: "ובצדק הישבן שלך יקר, נמתין"
אוינק אוינק: "סבבה לפחות הבשורות הנחמדות שמר חוי ומר ג'ירפה ישוחררו בתנאים מחר, תיראי מופתעת"
פופינס: "אני מתחילה לעבוד על הבעה הולמת של הפתעה מוחלטת, כמו ההבעה שהייתה לי כשראיתי לראשונה את הגדול פלוס שלך!" Tongue

אני והגדול פלוס שלי הגענו בשלום ללשכה ונכנסנו למשרד שלי. כעבור כמה דקות פופינס נכנסה למשרד כשכולה נוטפת מחרמנות! Tongueצחוק התמזמזנו בטירוף ובמהרה פופינס נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה! מוחא כפייה צללתי בין רגליה החטובות והתחלתי לענג את הפיזדה הורודה שלה עם לשוני השובבה! Party

פופינס לא נשארה אדישה וגנחה: "אתה אדם דגול! אתה על הסוס! זה באמת יפה! וואוו! תמשיך כך! יוצא דופן! (ליקקתי את שני החורצ'יקים שלה בו זמנית! Tongue)"

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי כל הגב והתיישבה עם הפופקה הסקסית שלה על פניי. התנפלתי על חור התחת הקטן והטעים שלה בזמן שהיא עשתה אהבה פרועה עם חזיריק הקשיח ועם הביצלייך הקירחות שלי! מוחא כפייה
לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בטירוף ברגליי השעירות, במותניי הורדרדות ובפופקה המרשימה שלי! צחוק

הגיע הרגע לעשות שקש סוער! Tongueמוחא כפייה
פופינס עלתה על חזיריק הקשיח כשהיא עם ישבנה אליי והתחילה לרכב עליו במרץ! Tongue

אתה כ"כ sexualn4ik אני כ"כ אוהבת לקבל ממך בחורים את הגדול פלוס שלך!" שרה פופינס צחוק

"אוחחח אני כזה שרלילן אני כל יום מבלה עם בחורה אחרת! אפילו לפעמים עם כמה בחורות שונות באותו יום!" שרתי צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו שובב של עורך דין שרלילן ושל שופטת שרלילקה וזה היה נפלא! Tongueמוחא כפייהצחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את השופטת החרמנית באוויר. העפתי אותה באוויר מול המראה והתמוגגתי מישבנה המדהים שמחא כפיים סוערות! Tongueמוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

העפתי את פופינס בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה!" Evil Smile

"קדימה תקרע לי ת'צורה אני הזונה שלך תדפוק אותי עד שאני צועקת הצילו!" צעקה פופינס צחוק

"קדימה TZIPO4KA שלי תני לי קונטרות מעולות אני כ"כ אוהב להשחיל אותך ב PISI4KA שלך!" שרתי צחוק

פופינס קמה ונשענה על האופניים. השחלתי את חזיריק הקשיח לכוס הלוהט שלה וזימברתי אותה עמוק וחזק בעמידה! Evil Smile

"הוווו יסססס יש לך חזיריק קשיח מדהים אני אוהבת לשחק איתו במשחקים שובבים!" שרה פופינס צחוק

"שרלילקה שלי אני רוצה להשתעשע עם הפוסי שלך אוחחחח הוא כ"כ חם ורטוב!" שרתי צחוק

אמרנו זה לזו היי שובב במראה ופופינס אפילו התגנדרה להנאתה! היא כזאת VAABRAJALA שובבה צחוק
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הפיזדה הרעבה! Star
זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Evil Smile
הסתובבנו והמשכתי לפרק את הפיזדה של השופטת הנימפומנית כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

"אני כזאת חולת זין! אני חייבת זין לארוחת בוקר לארוחת צהריים ולארוחת ערב!" שרה פופינס צחוק

"הוווו יססססס את אומנם לא בחורה להכיר להורים אבל את אחלה זנזונת לפרק אותה במיטה בכל הפוזות בשקש סוער!" שרתי צחוק

פופינס נהייתה כבר ממש רעבה אז היא ממש רצתה לטעום את הזרע הטעים שלי! Tongue

היא נשכבה עליי ב 69, הרימה את הפופקה שלה למעלה והתנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה! Star
אחרי זמן מה הגעתי לרקיע השביעי ומילאתי את פיה המתוק בכמות יפה של זרע חם וטעים! מוחא כפייה
פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק השרלילן!" צחוקTongueמוחא כפייהStar וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarאצבע למעלהParty

אז ככה חברים יקרים, מר חוי ומר ג'ירפה יצאו לחופשי ופופינס ואני המשכנו להזדיין כמו חולי מין בכל פינה בלשכה! עורך דין אוינק אוינק ושופטת פופינס זה שילוב מנצח של שקש סוער חסר מעצורים וגבולות! Tongueמוחא כפייהStar

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהייייייייים!!! TongueTongueTongue

PTI4KA בואי אליי אני כ"כ אוהב להשחיל אותך ב PISI4KA ו POPA4KA שלך! Tongueצחוקקריצה

שרלילקה תקפצי אליי היום, עוד לא קיבלת את מנת השקש היומית שלך! צחוקצחוקצחוקקריצה

כן כן סקסית תשחקי במשחקים שובבים עם החזיריק הקשיח שלי! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”