כ מתנה לחג - דף 4 - סקס אדיר

מתנה לחג

31
קודם כל אני רוצה להודות לפינוקיו על המספר.
לצערי אני לא יכול ממש לתת דיווח כי לא יצא לי להיפגש עם הגברת.
דיברתי איתה שבוע שעבר ולא יכולנו לתאם, היא אמרה שהיא זמינה בעיקר בימי ראשון ושלישי אז אמרנו שנדבר שוב בראשון.
התקשרתי אליה היום ורציתי לקבוע, היא שאלה לגילי ואז התחילו ההתחמקויות שלה. בהתחלה אמרה שאין לה מיקום כי היא גרה עם משפחה וצריך למצוא מקום, שאלתי אותה אם היא מכירה איזשהו מקום והיא אמרה שלא כי היא לא הרבה שנים בארץ (חחח). אמרתי לה שאני אחפש מקום ואחזור אליה.
אז היא אמרה שאולי אני צעיר מידי בשבילה (אני באמצע שנות העשרים) והיא מחפשת יותר משהו באזור הגיל 40-50-60.
ניסיתי לשכנע אותה אבל לא הלך, טוב זכותה. חבל רק שלא אמרה לי מלכתחילה שדיברתי איתה ולא הייתי מבזבז שבוע בלחכות לה.

דווקא חבל, נשמע כמו חוויה שרציתי לנסות... אני כבר הרבה זמן מחפש משהו כזה של 2-3 שעות במחיר סביר וחשבתי שהנה זה בא :)

אני רושם את זה בעיקר בשביל להודות לפינוקיו ושאחרים ידעו לא לטרוח אם הם צעירים מידי (למרות שאולי זה היה רק איתי, אבל אין לי מושג מדוע כי רק דיברנו בטלפון).

Re: מתנה לחג

37
pinnochio כתב: 22 אפריל 2015, 17:33 אני יודע שמה שאני הולך לעשות יפתח את שערי הגיהנום על התיבה פרטית שלי, אבל ברוח החג החלטתי לתרום לאזרחי המדינהמדובר ב milf אמיתית. נראית 45 בערך לא יודע גיל מדויק.בלונדינית גבוה מטופחת עיניים כחולות.רוסיה וכבר הרבה שנים בארץ, אם תעבור לידכם ברחוב במינימום תסתובבו למבט נוסף.יש לה עבודה קבועה, עושה את זה כהכנסה נוספת ואוהבת סקס.לדעתי עסקה כנראה בזנות בעברה הרחוק, היום בעיסקי הקוסמטיקה.הגברת נימפומנית אמיתית, נהנית מסקס, מוצצת בלי קונדום.כל מפגש איתה אני יוצא מותש, מדובר בשעתיים עד שלוש שעות של סקס בכל תנוחה אפשרית, gfe , נשיקות ולדעתי תזרום גם לביזאר, פעם אחת במקלחת שאלה אותי אם בא לי להשתין כי היא רוצה להסתכל, לא הקטע שלי אז לא ניסיתי, אפילו ביקשה שאקנה לה וויברטור.היא פרינססה, צריך לאסוף אותה מהבית בבת ים ואז לנסוע למקום דיסקרטי המשכיר חדרים בגבול חולון ת"א.כמובן שצריך גם להחזיר אותה הביתה.היא חיה בסרט, בשבילה זה דייט לכל דבר, כנראה שיותר קל לה עם זה כך.מדובר על 500 שקל לבחורה ועוד 150 לחדר עבור שלוש שעות.בערך 220 שקל לשעה, אחלה דיל.קשה לתאם איתה, היא לא עושה יותר ממפגש אחד ביום ולא נפגשת בכל יום. רק באמצע שבוע כשבא לה.מאחר ואלו פני הדברים, הפרטים שלה יטופטפו בהדרגה, בכל מקרה אם אתן לכולם התור יעמוד על חודשים, הקריטריונים שמורים איתי, אני יכול רק לבקש לא להעביר הלאה.בהצלחה לכולנו.אני יורד למקלט עד שתגמר ההפגזה.
המנוע שלה עדיין עובד?
מה נסגר שולחים זונות. מחרמנים אותנו עליהן מספרים חוויות. טוב מאוד. אבל שלחו מספר.
מי שיש לו מספרים של זונות כאן. אם יש גם תמונות מצוין תעשו לנו רשימה מסודרת
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”